Rólunk / More about us

Kedves Hölgyem, Uram!

Örülünk, hogy a mintacsomagot amit Önöknek készítettünk megkapták.

Cégünk egy további megoldást kínál arra, hogy a vendégeik az ott tartózkodás során, illetve utána is maradandó élményekkel távozzanak és aztán  mihamarabb térjenek vissza Önökhöz.

A termékeink nem csak a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg, hanem modernek, a csomagolás es az Önökre szabott Merchandising is egyedülálló. 

Termékeink:

 • 100% -ban természetes, kémiai es szintetikus anyagok felhasználása nélkül készülnek
 • Hivatalosan, az Európai Unióban certifikáltak  
 • Környezetbarát csomagolással rendelkeznek
 • kézzel készülnek Ausztriában    
 • Igény esetén teljesen egyénre szabhatóak 
 • Illetve, Környezettudatos cégkultúránk előremutató

Sokan gondolhatják, hogy a szállodai szappan csak egy apróság és nem fontos eleme a szolgáltatásnak. Azonban, a szállodai szappan az egyik olyan termék amit a vendégek nagy része használ, illetve magával visz.

Az ölet, az egyedi szállodai szappanok elkészítésében sokkal többet rejt. Egy olyan terméket hoztunk létre, ami feltűnést kelt és érdemes a vendégeknek magukkal vinni! Az egyedi design pedig biztosítja, hogy a vendég pontosan tudja, hogy Önöknél volt amikor ezt a termeket meglátta, használta es magával vitte. Megmarad egy élmény, egy termék ami Önökhöz köti a vendéget.

( A logót az internetről töltöttük le, így előfordulhat, hogy a minősége nem a legtökéletesebb. Egy hivatalosan elküldött logó fontos a munkánkhoz, ami a minőségi kivitelezést teszi lehetővé. )

További kérdés, egyeztetés estén állunk rendelkezésükre.

Szél Edina és Kállai Zoltán

edina.szel@kerzenlicht-manufaktur.eu

0043 650 421 0431

Adószám: ATU78190404

Telephely: 6330, Kufstein - Mitterndorferstrasse 11

 

***

Dear Sir / Madam!

We are glad that you received the sample package that we prepared for you.

Our company offers an additional solution for your guests to leave with lasting experiences during and after their stay and to return to you as soon as possible.

Our products not only meet the highest quality requirements, but are also modern, and the packaging and merchandising are also unique.

Our products:

 • are made 100% of natural ingredients, without the use any chemical or synthetic materials
 • are certified in the European Union
 • have environmentally friendly packaging
 • are made by hand in Austria
 • If required, they can be completely customized
 • Our company has a very strickt environmentally culture

Many people may think that hotel soap is just a small thing and not an important element of the service. However, hotel soap is one of the products that most of the guests use or take with them.

The idea behind the preparation of unique hotel soaps is much more as many people see it. We have created a product that makes a very unique look and is worth taking with you to your guests! And this unique design ensures that the guest knows exactly that he was with you when he saw, used and took this room with him. An experience remains, a product that binds the guest to you.

(The logo was downloaded from the Internet, so its quality may not be the most perfect. An officially sent logo is important for our work, which enables the highest quality. )

For further questions and consultation please contact us in English, German or Hungarian

Edina Szel and Zoltan Kalai

edina.szel@kerzenlicht-manufaktur.eu

0043 650 421 0431

Tax Number: ATU78190404

Location: A-6330, Kufstein - Mitterndorferstrasse 11